www.imoc.co.uk Forum Index
 AlbumAlbum CalendarCalendar FAQFAQ SearchSearch MemberlistMemberlist Legal NoticeLegal Notice IMOC 1/4 Mile1/4 Mile Table Knowledge BaseKnowledge Base   RegisterRegister 
 GarageCommittee GarageGarage  SubscriptionPremium Membership  ProfileProfile   Log in to check private messagesLog in to check private messages   Log inLog in 
Calendar 
[Mk2] [Turbo] Faulty map sensor?

 
Post new topic   Reply to topic       www.imoc.co.uk Forum Index -> MR2 MK2 1990 - 1999 NA & Turbo -> Mechanical
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ej2_sir




Joined: 16 Apr 2007
Posts: 187
Location: Derby
Feedback Score: 2

1994 Toyota MR2 Mk2 Turbo Rev3

PostPosted: Wed Apr 24, 2019 8:23 pm    Post subject: [Mk2] [Turbo] Faulty map sensor? Reply with quote Reply with quote including images

After a bit of advice really. Just put my rev 3 turbo back on the road after 6 years and everything was reasonable. Not making full boost around 12psi in 3rd(has manual boost controller set to 17 psi). Whipped off the intercooler pipes to re seal, checked a few vacuum hoses etc and when restarted car neither the stock boost gauge or aftermarket one is working? The aftermarket gauge is tee off the map.The car is making boost on a short drive. Any pointers or ideas. Map sensor wiring perhaps? I've checked hoses. Ive also plugged the diagnostic which is showing code 21 (02 sensor) which I need to clear and see if it returns
Back to top
User is offline 
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic       www.imoc.co.uk Forum Index -> MR2 MK2 1990 - 1999 NA & Turbo -> Mechanical All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group